TORSDAG

Tog 21.20 ner till Kalmar igår, var här nere vid 00.00. Då var jag så gott som död och gick och la mig direkt..
Kändes sjukt skönt med sovmogon idag, börjar med Hasses lektion och sen är vi i bageriet resten av dagen så är inte en sån jobbig dag:)
Sen ska jag hem och sätta upp julstjärnor, om jag vet hur man gör vill säga. Hö hö!

.

Här har det inte uppdaterats på ett bra tag, förlåt!

Men jag har varit ganska upptagen på senaste tiden. Skola i måndags och då fick vi reda på att vi inte hade några lektioner på tisdagen + att vi är lediga idag, så jag gick lite på stan med mimmi efter skolan och köpte lite julklappar innan vi båda satte oss på tåget hem för 2 lediga dagar:)..
Igår var jag och hälsade på farmor en sväng och lekte lite med lilla tyris innan jag begav mig hem till martin, var hos honom och mysde lite innan jag satte mig på halv tio bussen hem.
Nu sitter jag i sängen nyduschad och funderar på att börja fixa mig lite smått, tar bussen in till stan sen runt 5 till Martin och är där innan jag sen åker tillbaka till kalmar:)

FREDAGSMYS

Igår var det som sagt rugby! tyvärr gick det inte riktigt som vi hade hoppats på, Vårat tjej lag vann men vi tjejer är ju bäst så det var ingen förvåning?, men sen var det ju kill laget och alla trodde vårat lag skulle vinna även motståndarnas åskådare, men icke sa nicke dom förlora!, Men en vinst var ju iaf värt att firas:)
Så vi drog hem fort som attan efter rugbyn,  åt lite, drack mycket, och fixade i ordning oss. Drog oss ner mot stan mot palace för att dansa loss som aldrig förr, vilket vi också gjorde i ett par timmar innan det stängde klockan 1 och det var dags för att palla sig hem och sova men tanke på skolan dagen efter..
Kvällen på palace bestod av dans på ett fullspäckat dansgolv, förföljning och öron naffsande, men allt blir underbart med mina brudar!<3
Idag är det fredagsmyyyys med min gullfia, vi har precis ätit oss mätta på bakpotatis och nu sitter vi nerbäddade i bäddsoffan framför datorerna och idol, att börja skolan klockan 7 imorgon på en lördag känns inte så lockande. Mina föräldrar kommer ner och kollar på gymnasiemässan imorrn så blir att umgås lite med dom efter innan jag tar bussen hem till arum för att träffa en fin pojk!

NA NA NA NA NA

Jag var såååå nära på att bränna upp min klädkammare igår, men efter mycket om och men så drog jag till mitt hjärtegull istället och sov här så löste sig allt!:)
Nu har vi precis ätit frukost och har lite dötid så jag uppdaterar er lite, idag blir det att gå direkt efter skolan till att hämta rugby biljetterna som vi köade för i 8 härliga timmar?!
Sen jävlar blir det rugby på hög nivå!!, Jenny/stagg!!!:D
Hem fort som attan till angelica efter det och fixa oss och dricka för att sedan dra ner till palace och fira vinsten?;)
så blir ingen uppdatering  mer nu:love:

HOME

Så hemma nu, han med en väldigt snabb snabbis på stan med gullet med efter skolan! :)
Nu ska jag ta och laga mig lite mat, är väldigt sugen på fiskpinnar så får nog bli det ;o

THE ONLY PLACE YOU WANNA BE IS UNDER MY CHRISTMAS TREE

Fixat klart mig inför skolan nu, ska göra mig lite frukost nu och sen packa ner alla tusen skolböcker och sen vidare mot skolan. Har lång dag idag och slutar runt 4!
vitt linne
Svartkjol
svarta leggins
jeansskjorta

HEY BABY

Tog mig ett långt och väl behövt bad, och känner mig lite bättre nu men fortf dåligt..
Nu ska jag se om jag har något att äta, har inte ätit nåt på hela dagen, skulle ha åkt upp lika fort som det kom ner isf, men nu kurrar magen som aldrig förr så ska tvinga i min nåt litet..
damer och herrar, gabriella skälhammar i mittbena! HISS ELLER DISS?

JAG GÅR OCH DÖR

Jag har varit i helvetet och vänt inatt..

...

Igår kom Martin hit, vi kollade skräckfilm som faktiskt inte var så jätte läskig? m.m., innan han sen tog bussen hem igen :)
Kom precis hem från att vara ute och övninskört, ska packa det sista nu. Sen så småningom äta lite, och ta bussen ner till Kalmar igen, vilket inte känns sådär jätte kul nu faktiskt. Har ångest inför alla prov, och vår idrottslektion som vi har direkt nu på måndag. Fast vi peppar inför rugbyn, riiight?
men nu, packpackpack!!!

.

Har precis varit ute och övningskört, gick väll inte sisådär jättebra idag.. menmen (:
Nu ska jag gå ner och sola en liten stund tror jag, och sen fixa iordning mig m.m.

NATTINATTI

Som säkert ser så har jag gjort om lite här på bloggen, trivdes inte som det var innan och det känns så trist att uppdatera då..
Men iaf lite bättre nu (y)
Nu ska jag lägga mig och sova, får se vad dagen har att erbjuda imorgon!

SOME THING IN LIFE HAPPENDS FOR A REASON

Igår var det en finfin dag, började med 2 underbara vänner i stan! Käkade lite kina, kollade lite i affärer och um var det som gällde, jag har världens bästa vänner<3
Efter det stannade jag kvar istan och drog till en finfin pojk och mysde resten av kvällen.
Nu ska jag börja fixa mig lite smått och packa lite innan jag tar bussen ner till kalmar, till mina andra underbara vänner för att fira att Ronskiii har blivit lika stor som oss andra. Mat, dricka, lite spel kanske? och finfint sällskap kommer nog göra det till en väldigt lyckad kväll! ska försöka få till lite bilder som så småningom kan laddas upp här..
Ha en bra dag!:love:

Ibland är livet bara för bra!

BAKABAKA LITEN KAKA

Idag skulle jag faktiskt vara lite duktig och baka, men nejnej det går ju såklart inte som man vill här hemma *snyft* :(, nä skämta men gott blev det iaf!
Lite kul att den första julklappen är nerpackad och klar också, hihi!
nu ska jag skära upp kakorna och sen dom med såklart..

RSS 2.0